Ohjauksen ja pedagogiikan sarjakurssi I/IV: Näin ohjaat hammaslääkäriä eri uravaiheissa | Webinaari | Iltakurssi (30125)
Aika
29.1.2025, klo 16.00 - 19.00Kesto
2h 45minPaikka
Etäyhteydellä (Teams)Hinta
170 € (ALV 0%) 29.12.2024 saakka190 € (ALV 0%) 30.12.2024 alkaen
-50% Erikoistuvat hammaslääkärit
ei opiskelijapaikkoja
Taso
Tietojen päivitysIlmoittaudu viimeistään
27.1.2025Luonne
WebinaariToteutusmuoto
Webinaari / TeamsErikoisala
PedagogiikkaJärjestäjä
Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia ryKohderyhmä
Kaikki hammaslääkärit, jotka ohjaavat tulevia ja nykyisiä hammaslääkäreitä.Koulutus sopii myös erikoistuville, jotka tulevat jatkossa työskentelemään muiden ohjauksen parissa.
Tavoite
Kurssin suoritettuasi tunnet hammaslääkärin eri urapolun vaiheet ohjaamisen näkökulmasta.Sisältö
Webinaari "Näin ohjaat hammaslääkäriä eri uravaiheissa" starttaa aivan uuden ohjauksen ja pedagogiikan sarjakurssin.Minkälaisissa eri tilanteissa hammaslääkärin työssä tarvitaan pedagogisia taitoja? Moni hammaslääkäri kohtaa eri uravaiheissa olevia kollegoita; kesäkandit tarvitsevat usein käytännön vinkkejä, kätsyt pohtivat jo laajempia hoitokokonaisuuksia ja erikoistuvat hammaslääkärit osaavat usein kysyä jo todella kinkkisiä kysymyksiä. Myös tutkimusmaailmassa ohjaaminen on tuttua, on kyse sitten syventävien opintojen tai väitöskirjan ohjaamisesta.
Keskuudessamme on kuitenkin hyvin erilaisia oppijoita, osa oppii lukemalla, toinen kirjoittamalla. Myös auditiiviset oppimetodit olisi hyvä osata. Ja toisaalta, miten kohdata virheet ja miten tukea kollegaa hädän hetkellä?
Uuden sarjakurssin ensimmäisessä osassa saat hyödyllisiä näkemyksiä ohjaamiseen ja vinkkejä ohjaamisen onnistumiseen:
-Käymme läpi eri uravaiheiden hammaslääkäreitä, kandista kätsyyn ja valmistuneesta erikoistuvaan
-Annamme vinkkejä nuoren tutkijan ohjaamiseen, uusimpia pedagogisia keinoja käyttäen
Kohderyhmä: Hammaslääkärit, jotka ohjaavat mm. peruskoulutusta suorittavia, kesäkandeja, käytännön syventäviä harjoitteluja suorittavia ("kätsy"), erikoistumista suorittavia ja tutkijoita (tieteellinen ohjaaminen). Koulutus sopii myös erikoistuville, jotka tulevat jatkossa työskentelemään muiden ohjauksen parissa.